Συνεδριακό Κέντρο

Το Συνεδριακό Κέντρο του ΕΚΕΦΕ «Δ» αποτελείται από ένα σύμπλεγμα αιθουσών, εντευκτηρίων, αμφιθεάτρων και περιβάλλοντος  χώρου, με πλήρη υποστήριξη από  εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα για να υποστηρίξουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Οι συνεδριακοί χώροι διατίθενται για συνέδρια, ημερίδες, B2B meetings και εκδηλώσεις  που άπτονται  επιστημονικού, τεχνολογικού και πολιτιστικού περιεχομένου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς και διεθνείς οργανισμούς.

Η φιλοξενία στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” περιλαμβάνει φυλασσόμενες ευρύχωρες εγκαταστάσεις, δωρεάν στάθμευση, εστίαση, εξειδικευμένο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης συνεδρίου (εγγραφές, πληρωμές, διαχείριση abstracts), ελεύθερο wifi και ίντερνετ, δυνατότητα διατραπεζικών συναλλαγών μέσω Α.Τ.Μ., ηλεκτρονική πλοήγηση μέσω της πλατφόρμας WayGoo, μιας πλατφόρμας γεωαναφοράς και διαχείρισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλά και περιεχομένου με πολυδιάστατη πλοήγηση και καθοδήγηση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε την καινοτόμο πλατφόρμα Eventora για τη διαχείριση του συνεδρίου σας.

Επισκεφτείτε τους σύγχρονους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου για να εκτιμήσετε τις δυνατότητές του και να βεβαιωθείτε για την επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Αίτηση Χρήσης Συνεδριακού Κέντρου (Link)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Tηλ.: 210 6503054 / 3091 / 3078
Email: events@admin.demokritos.gr

Skip to content