ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ«ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ

Aγ. Παρασκευή, 18 Μαίου 2012
 

Επίσκεψη της Prof. Ada Yonath
Τρίτη 22 Μαΐου 2012

 
 

Η διακεκριμένη Καθηγήτρια Ada Yonath, η οποία έλαβε το Νόμπελ Χημείας το 2009, θα επισκεφθεί  το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 στις 09:30 π.μ. Κατά την επίσκεψή της, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Διευθυντές των Ινστιτούτων στην αίθουσα του Δ.Σ. και θα γίνει παρουσίαση του «Δημόκριτου»  από τον Αντιπρόεδρο Δρ. Γ. Σαββίδη, ενώ θα ακολουθήσει ξενάγηση σε εργαστήρια του Κέντρου.

Η Ισραηλινή χημικός-κρυσταλλογράφος έρχεται στην Αθήνα σε συνεργασία με την πρεσβεία του Ισραήλ, για να δώσει διάλεξη τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 στις 19:00 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus. Η είσοδος στη διάλεξη είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής της στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος". 

Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς: Υγεία, Βιολογία & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος"
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210-650-3002, 3040
Fax: 210-650-3260
E-mail: pr@central.demokritos.gr