Κοπή πίτας 2010 ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Tην Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:00 μ.μ. το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» διοργανώνει εκδήλωση στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου, όπου «θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του προηγούμενου έτους και θα τιμηθούν οι αφυπηρετούντες συνάδέλφοι με απονομή πλακετών» στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομο αγιασμό, χαιρετισμούς από επισήμους και παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού του ΕΚΕΦΕ «Δ» από τον Δρ. Δ. Νιάρχο Διευθυντή και Πρόεδρο Δ.Σ. Θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους συνταξιούχους του έτους 2009, για τους οποίους είναι παραδοσιακά αφιερωμένη η εκδήλωση αυτή και στην συνέχεια θα λάβει μέρος κλήρωση δώρων για το προσωπικό του Κέντρου.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο του φουαγιέ.

Παρακαλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο «Δ» όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή του «Δ».Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Βιολογίας & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά. Η πολυκλαδικότητα του συντονίζεται από τα οκτώ Ινστιτούτα του: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Ζ. Φλωράτου
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210 - 650 3002, email: florzo1@central.demokritos.gr
Ημερομηνία Καταχώρησης: 27/1/2010