ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
 
 

Κοπή πίτας 2012
ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

 

Tην Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:00 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κεντρικό Αμφιθέατρο.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι ο «Δημόκριτος», με αφορμή τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μας, η οποία, μεταξύ άλλων, αποτυπώνεται στην κατακόρυφη αύξηση των αιτήσεων για στέγαση και συμμετοχή στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων, καλεί τους εργαζομένους να συνδράμουν στη συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων καθώς και ειδών για το παιδί (π.χ. παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα κλπ.).

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τα παραπάνω είδη, παρακαλούνται να προσέρχονται στη μικρή αίθουσα στον χώρο του κεντρικού Αμφιθεάτρου στις 23.2.2012, από 10:00 έως 13:30. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να παραδώσετε τα είδη την ημέρα της εκδήλωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου (-3002, -3040) έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια γιορτή του Κέντρου και αναμένουμε να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια βοήθειας συνανθρώπων μας που αδυνατούν να προμηθευτούν ακόμη και τα στοιχειώδη.

 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς: Υγεία, Βιολογία & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζ. Φλωράτου
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210- 650 3002, email : florzo1@central.demokritos.gr