ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
 
 

Πρόσκληση στην εορταστική εκδήλωση των 50 χρόνων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δ",
την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

 
Ο πρόεδρος Ν. Κανελλόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εορταστική εκδήλωση των 50 χρόνων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011, και ώρα έναρξης 11:00 π.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο.

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος. Κάρολος Παπούλιας θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Κατεβάστε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης κάνοντας κλικ εδώ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live μέσω Internet και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ. Προτείνεται η χρήση του Internet Explorer για την παρακολούθηση της διάλεξης.

 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Βιολογίας & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά. Η πολυκλαδικότητα του συντονίζεται από τα οκτώ Ινστιτούτα του: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζ. Φλωράτου
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210- 650 3002, email : florzo1@central.demokritos.gr