ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 12 Απριλίου 2011
 

Συνέντευξη τύπου για τα νέα στοιχεία του πυρηνικού ατυχήματος στην Fukushima της Ιαπωνίας
στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος"
Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

 

Την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" συνέντευξη τύπου για τα νέα στοιχεία του πυρηνικού ατυχήματος στην Fukushima της Ιαπωνίας.

Ομιλητές θα είναι αρμόδιοι επιστήμονες του Ινστιτούτου Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας οι οποίοι θα προβούν σε λεπτομερή και υπεύθυνη ενημέρωση, και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σχετικές με το γνωστικό τους αντικείμενο.

Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί live μέσω Internet και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Προτείνεται η χρήση του Internet Explorer για την παρακολούθηση της συνέντευξης τύπου.

 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Βιολογίας & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά. Η πολυκλαδικότητα του συντονίζεται από τα οκτώ Ινστιτούτα του: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζ. Φλωράτου
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210-650-3002, email: florzo1@central.demokritos.gr