ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Τ.Κ. 15310 - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - Τ.Θ. 60228
 

Αγ.Παρασκευή:30-6-2015
Αρ. Πρωτ:015/2015-2806
 
ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής)

Το Ινστιτούτο Πυρηνικών & Ραδιολογικών Επιστημών, Ενέργειας, Τεχνολογίας & Ασφάλειας (Ι.Π.Ρ.Ε.Τ.Ε.Α.) του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «Αναστολείς με βάση το υδροξαμικό οξύ για ένζυμα που παράγουν αντιγονικά πεπτίδια» (E-11847), που υλοποιείται μέσω της  Δράσης  «ΔΙΜΕΡΗΣ  Ε & Τ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΑΛΛΙΑΣ 2013» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προτάσεις για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, για μία (1) θέση εξωτερικού μεταδιδάκτορα συνεργάτη, ως εξής:

Μία (1) θέση μεταδιδάκτορα στον τομέα της βιοχημείας/κυτταρικής βιολογίας για διάστημα απασχόλησης έως τρεις (3) μήνες και μέχρι τη λήξη του έργου (30/10/2015) - χωρίς δυνατότητα παράτασης - και συνολικής δαπάνης έως 5.000,00€.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ [με συντελεστές βαρύτητας (%)
1. Πτυχιο Χημειας, Βιολογιας η Βιοχημειας (απαραιτητο)

2. Διδακτορικό σε τομέα βιοεπιστημών  (απαραιτητο)

3. Τουλαχιστον πενταετης εμπειρια σε μερικές ή όλες από τις παρακατω εργαστηριακες τεχνικες, που να αποδεικνυεται και απο τη συμμετοχη του υποψηφιου σε επιστημονικες δημοσιευσεις (60%):

- Συστηματα παραγωγης ανασυνδυασμενων πρωτεινων
- In vitro βιοχημικες δοκιμασιες
- Κυτταρικες δοκιμασιες δρασης μικρων φαρμακευτικων ουσιων
- Καθαρισμο πρωτεινων με υγρη χρωματογραφια
- Καλλιεργιες κυτταροσειρων θηλαστικων
- Υγρη χρωματογραφια υψηλης αποδοσης

4. Δυο συστατικες επιστολες (10%)

5. Άριστη γνωση Αγγλικης γλωσσας (10%)

6. Συμμετοχη του/της υποψηφιου/ας σε επιστημονικες δημοσιευσεις (θα βαρυνει η συναφεια με το αντικειμενο της θεσης) (20%)

7. Τελικη προσληψη μπορει να επιτευχθει μονο στην περιπτωση που ο/η επιστημονας πληροι τις προυποθεσεις εργασιας σε χωρα της Ευρωπαικης Ένωσης. Αν κρινεται απαραιτητο θα πραγματοποιηθει προσωπικη η τηλεφωνικη συνεντευξη για να αξιολογηθουν ολα τα παραπανω.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης και πρόσβασης στους ατομικούς φακέλους και στα ατομικά φύλλα αξιολόγησης, κατόπιν αίτησης τους μέσω του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του Κέντρου, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 17-7-2015 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60037, 15310 Αγία Παρασκευή).

Η παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς και η αίτηση βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (http://www.demokritos.gr/).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον Δρ. Ευστράτιο Στρατίκο, στο τηλέφωνο 210-6503918 και στο e-mail: stratos@rrp.demokritos.gr

Προσοχή: Σε  κάθε  αίτηση  πρέπει   να  αναγράφεται  το  Ινστιτούτο (Ι.Π.Ρ.Ε.Τ.Ε.Α.), ο τίτλος του έργου «Αναστολείς με βάση το υδροξαμικό οξύ για ένζυμα που παράγουν αντιγονικά πεπτίδια», ο  αριθμός  του  έργου (E-11847), ο αρμόδιος για πληροφορίες (Δρ. Ευστράτιος Στρατίκος) και ο αριθμός πρωτοκόλλου (015/2015-2806) της εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

 
Αρχείο προκήρυξης:jobs723.pdf
Αίτηση: Αίτηση_ΓΕΛ_09_06_2006.rtf
 
Η Προϊστάμενη
Γραμματείας Ειδικού Λογαριασμού
 
Μαρίνα Κ. Φονταρά