Εκθεση φωτογραφιών με τίτλο « 50 χρόνια – 50 εικόνες» στον Εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης

Εκθεση πόστερς με τα επιτεύγματα των Ινστιτούτων του ΕΚΕΦΕ «Δ», στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης 

Εκθεση φωτογραφιών με τίτλο « 50 χρόνια – 50 εικόνες» στον Εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης

 
Άφιξη του καθ. Ι. Ηλιόπουλου συνοδευόμενος από τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Αμφιθέατρο « Θέμις Κανελλόπουλος», όπου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Άφιξη του καθ. Ι. Ηλιόπουλου συνοδευόμενος από τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

   
  Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Κλουκλέλη, Δ/ντη Ενέργειας της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο οποίος την παρέλαβε για τον κ. Στασινόπουλο Νίκο, Πρόεδρο της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Ομιλία του Δρ. Ν. Κανελλόπουλου Προέδρου του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Κλουκλέλη, Δ/ντη Ενέργειας της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο οποίος την παρέλαβε για τον κ. Στασινόπουλο Νίκο, Πρόεδρο της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη
και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

   
  Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σπύρο Ξένο, Δ/ντη Επικοινωνίας της ΤΙΤΑΝ, ο οποίος την παρέλαβε για τον κ. Ανδρέα Κανελλόπουλο, Πρόεδρο της ΤΙΤΑΝ, από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Ιωάννη Φιλίππου, ΦΑΓΕ, από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σπύρο Ξένο, Δ/ντη Επικοινωνίας της ΤΙΤΑΝ, ο οποίος την παρέλαβε για τον κ. Ανδρέα Κανελλόπουλο, Πρόεδρο της ΤΙΤΑΝ, από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη  και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

   
  Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δρ. Χ. Μαρκόπουλο πρώην ερευνητή του ΕΚΕΦΕ «Δ», από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δρ. Κ. Λάσκαρη πρώην ερευνητή του ΕΚΕΦΕ «Δ», από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτηκαι τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δρ. Χ. Μαρκόπουλο πρώην ερευνητή του ΕΚΕΦΕ «Δ», από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

   
Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Γάτσο (πρώτος δ/ντης μηχανουργείου) του ΕΚΕΦΕ «Δ», από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δρ. Ν. Χρυσοχοϊδη πρώην ερευνητή του ΕΚΕΦΕ «Δ», από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Γάτσο (πρώτος δ/ντης μηχανουργείου) του ΕΚΕΦΕ «Δ», από τον Γενικό Γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Κ. Κοκκινοπλίτη και τον Δρ. Ν. Κανελλόπουλο Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δ»

   
Ομιλία του καθ. Γ. Χρούσου, Τμ. Ιατρικής, ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΤ

Παρουσίαση του Δρ. Ε. Χατζούδη, πρώην Δ/ντη του Ινστιτούτου Φυσικοχημείας του ΕΚΕΦΕ «Δ»

Ομιλία του καθ. Γ. Χρούσου, Τμ. Ιατρικής, ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΤ

   
Ομιλία του καθ. Δ. Θεοδώρου, ΕΜΠ, Μέλος ΕΣΕΤ

Ομιλία του καθ. Ι. Ηλιόπουλου, Ecole Normale Superieure Paris, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ)

Ομιλία του καθ. Δ. Θεοδώρου, ΕΜΠ, Μέλος ΕΣΕΤ

   
Αμφιθέατρο «Θέμις Κανελλόπουλος», όπου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΕΚΕΦΕ «Δ».

1η σειρά: Από αριστερά ο Δρ. Ν. Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ «Δ», ο Πρέσβης της Κίνας, κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, καθ. Φ. Τσαλίδης, πρώην ΓΓΕΤ, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου, εκπρόσωπος από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

2η σειρά: Καθ. Εμμ. Φλωράτος, Τμ. Φυσικής ΕΚΠΑ, πρώην Πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ «Δ», καθ. Ι. Ηλιόπουλος, Ecole Normale Superieure Paris, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ), καθ. Γ. Χρούσος, Τμ. Ιατρικής, ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΤ, καθ. Δ. Θεοδώρου, ΕΜΠ, Μέλος ΕΣΕΤ, καθ. Γραβάνης, Τμ. Ιατρικής, Παν. Κρήτης, Πρόεδρος Τομεακού συμβουλίου της Βιολογίας του ΕΣΕΤ, κ. Ρακινζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Δρ. Χ. Χουσιάδας, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.
 

Videos από την εκδήλωση:

Μπορείτε να δείτε τα videos από την εκδήλωση κάνοντας κλικ εδώ. 
 

 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Βιολογίας & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά. Η πολυκλαδικότητα του συντονίζεται από τα οκτώ Ινστιτούτα του: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Ζ. Φλωράτου
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210-650-3002, email: florzo1@central.demokritos.gr

 
ΝΕΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ειδήσεις
Δελτία Τύπου
O Δημόκριτος στα ΜΜΕ
Υποστηριζόμενες Εκδηλώσεις
Θέσεις Εργασίας
Διακηρύξεις - Διαγωνισμοί
Εκδηλώσεις στο Δημόκριτο
Photo Gallery
50 Χρόνια Λειτουργίας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Θερινό Σχολείο 2011
Διάλεξη του Prof. J. Watson, Βραβείο Nobel 1962 Ιατρικής και Φυσιολογίας στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
«Σχεδιάζοντας την παραγωγή πράσινης ενέργειας στην νανοκλίμακα», Ο κορυφαίος χημικός και Kαθηγητής Παύλος Αλιβιζάτος έδωσε διάλεξη στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Επιτυχημένη διεξαγωγή της Διεθνούς Συνάντησης Εργασίας με θέμα: «Σχεδιασμός πολιτικών προσέλκυσης ξένων επενδύσεων: Οι επιπτώσεις για την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα»
Τρίτη φορά που ερευνήτρια του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» βραβεύεται με το Ελληνικό Βραβείο «L’OREAL-UNESCO για τις Γυναίκες στην Επιστήμη»
«Χτίζοντας έναν ευφυέστερο κόσμο» - Ο διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής και ερευνητής Ιωσήφ Σηφάκης έδωσε διάλεξη στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
B2B Networking Event στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Φοιτητές και ρομπότ αλληλεπιδρούν στο Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»: Διεθνές Θερινό Σχολείο Έρευνας σε θέματα Πληροφορικής
«Βραδιά Ερευνητή 2013» στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Σε ερευνητική ομάδα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» το φετινό βραβείο Marie Curie Award - Νέα μέθοδος με ελπιδοφόρα αποτελέσματα για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου με χρήση πεπτιδικών ραδιοφαρμάκων
Στο Δημόκριτο το Β' Βραβείο Εφαρμοσμένης Έρευνας του Διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί»
Στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» εγκαινιάστηκε το νέο πρόγραμμα-πλαίσιο για την Έρευνα και την Καινοτομία «Ορίζοντας 2020»
Ξεκίνησε τις εργασίες του το 2ο Ελληνικό Φόρουμ για την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Καινοτομία στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά της βράβευσης του Ακαδημαϊκού Ιωσήφ Σηφάκη
Opening of the 5th Hellenic Forum for Science Technology and Innovation - Industrial Research Fellowship Program Stavros Niarchos Foundation / photos - booklet
Το ΕΚΕΦΕ «Δ» στο Athens Science Festival 2016 - 29.3 με 2.4.2016
Το ΕΚΕΦΕ «Δ» στο «Μind the Lab» 3.2.2017
Επίσκεψη του Γάλλου Υφυπουργού αρμόδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα Thierry Mandon στο ΕΚΕΦΕ «Δ» την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017
Εκδήλωση για τους αφυπηρετούντες του ΕΚΕΦΕ «Δ» έτος 2016, 7.3.17
Παρουσίαση ΕΚΕΦΕ "Δ" (VIDEO)
Researcher Night 2016 (Photo)
Συνέντευξη Τύπου - Παρουσίαση νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δ» σε συνεργασία με τη BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, 5.10.17
Η Βραδιά του Ερευνητή, συμπλήρωσε φέτος τη 12η επέτειο της
Άρθρα