ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ«ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ

Aγ. Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014
 

Ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων και του CERN.
Στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» η ημερίδα CERNGreece Industry Day (31.03.2014)

 

Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, 09:30–20:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Θέμις Κανελλόπουλος» του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο: CERN – Greece Industry Day. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας, Δρ Χρήστος Βασιλάκος.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχει δεκαμελής αντιπροσωπεία από το CERN, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και 26 ελληνικές εταιρείες που θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων και του CERN.


Η παρακολούθηση της ημερίδας γίνεται μόνο με πρόσκληση.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε εδώ.

Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς: Υγεία, Βιολογία & Βιοτεχνολογία, Νέα Υλικά, Μικροηλεκτρονική & Νανοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πυρηνική Φυσική & Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνική Τεχνολογία & Ακτινοπροστασία, Πολιτιστική Κληρονομιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος"
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Τηλ. 210-650-3002, 3040
Fax: 210-650-3260
E-mail: pr@central.demokritos.gr