Συνεδριακό Κέντρο

    

Ο «Δημόκριτος» έρχεται ακόμα πιο κοντά στους ανθρώπους των επιστημών, των τεχνών, των γραμμάτων αλλά και του ευρύτερου κοινού ανοίγοντας τις πύλες του ‘’Συνεδριακού Κέντρου’’ το οποίο διατίθεται σε Ιδιώτες, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς του Δημοσίου, Επιστημονικούς και Πολιτιστικούς Φορείς, Διεθνείς οργανισμούς, Ενώσεις και είναι ανοικτό σε εκδηλώσεις προώθησης επιστημονικού, τεχνολογικού και πολιτιστικού περιεχομένου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης εκδηλώσεων, δεξιώσεων.

Η φιλοξενία στο Κέντρο περιλαμβάνει εγκαταστάσεις εστίασης, ευρύχωρου πάρκινγκ και την δυνατότητα διατραπεζικών συναλλαγών μέσω A.T.M. της Alpha Bank και της Eurobank. Το Ερευνητικό Κέντρο εξασφαλίζει την ασφάλεια των εκδηλώσεων από ειδικευμένο προσωπικό.

Το Συνεδριακό Κέντρο του ΕΚΕΦΕ «Δ» αποτελεί ένα σύμπλεγμα αιθουσών, εντευκτηρίων και αμφιθεάτρων με πλήρη τεχνολογική υποστήριξη (σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα).

Η Αίθουσα υποδοχής του Αμφιθεάτρου επιφάνειας 280 τ.μ. μπορεί να απομονωθεί για να χρησιμοποιηθεί εντελώς ανεξάρτητα για μικρά συνέδρια, συμβούλια 20 ατόμων η και τέλος να διατεθεί για εκθεσιακό χώρο, ενώ διαθέτει εγκαταστάσεις για Η/Υ και πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό για οργάνωση τηλεδιασκέψεων.

Το Μεγάλο Αμφιθέατρο, που αποτελεί την καρδιά του συγκροτήματος, είναι πολυτελής κατασκευή με 418 πλήρως εξοπλισμένα συνεδριακά καθίσματα. Διαθέτει σύστημα μικροφωνικής εγκατάστασης, σύστημα ταυτόχρονης μετάφρασης σε πολλές γλώσσες ενώ παράλληλα λειτουργεί οπτικοακουστικό σύστημα για ‘’ζωντανές’’ αναμεταδόσεις μέσω παγκόσμιου ιστού (www).

Συμπληρωματική Αίθουσα

Την αίθουσα υποδοχής συμπληρώνει μικρότερη αίθουσα 100 ατόμων που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης ως χώρος σύσκεψης, χώρος διάλεξης, ως εναλλακτικός χώρος στέγασης γραμματείας και υποστηρικτικών εκδηλώσεων, δεξιώσεων. Διαμορφώνεται σε σχήμα Π για συσκέψεις – συμβούλια και μπορεί να πάρει διάταξη σχολικής αίθουσας για προβολές. Διαθέτει πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το μεγάλο αμφιθέατρο ή ανεξάρτητα.

Άλλες συνεδριακές αίθουσες

Το Συνεδριακό Κέντρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» παράλληλα με το κεντρικό Αμφιθέατρο και την συμπληρωματική αίθουσα που περιγράφηκαν διαθέτει άλλες πέντε αίθουσες:

  • Στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών λειτουργεί αίθουσα 40 ατόμων
  • Στον Τομέα Φυσικοχημείας στο Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας διατίθεται αίθουσα 80 ατόμων
  • Το Αμφιθέατρο του Τομέα Επιστήμης Υλικών διαθέτει 70 καθίσματα
  • Το Ινστιτούτο Πυρηνικών & Ραδιολογικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ενέργειας & Ασφάλειας διαθέτει δύο αίθουσες ( αίθουσα 25 ατόμων και αίθουσα 15 ατόμων)
  • Στην βιβλιοθήκη διατίθεται αίθουσα 60 ατόμων
  • Και η Αίθουσα Σχολής διαθέτει 20 καθίσματα

Οι αίθουσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό.

Ο αριθμός των ατόμων αντιστοιχεί στην μεγαλύτερη χωρητικότητα για την κάθε αίθουσα.

Επισκεφθείτε τον Δημόκριτο σήμερα

Επισκεφθείτε τους σύγχρονους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου για να εκτιμήσετε τις δυνατότητες του και να βεβαιωθείτε για την επιτυχία της εκδήλωσης ή του συνεδρίου που προγραμματίζετε.

Δείτε το Χάρτη - Πώς θα έρθετε

Πληροφορίες

ΔΔ | Τμήμα Οργάνωσης & Παραγωγικότητας | Δημόσιες Σχέσεις
τηλ: 210 650 3078 & 210 650 3079
fax: 210 6546775
email: communications [ at ] central.demokritos.gr*

Κατεβάστε τη φόρμα αίτησης εκδήλωσης 

* Για να αποστείλετε email παρακαλώ αντικαταστήστε το [at] με το σύμβολο @